"Vánoce v pekařství PAUL"
Vánoce v pekařství PAUL budou opravdu veselé. Kromě oblíbené francouzské klasiky vykouzlí úsměv na tváři dětí i dospělých roztomilá tartaletka se sobíkem.
Čokoládová tartaletka se sobem je nejen kouzelnou kombinací lahodných chutí, ale upoutá na první pohled i vaše oči. Z oblíbené tartaletky s náplní z kvalitní hořké čokolády na vás vykoukne zvědavý sobí obličej vytvořený z čokolády, křehkých pusinek a poloviny minimakronky. Minimakronka patří k ikonickým produktům pekařství PAUL, proto jsme ji při vytváření tohoto vánočního produktu nemohli opomenout.
Neodolatelný Éclair Paris Brest vám každým soustem připomene, jak sladké jsou Vánoce. Dominantní chuť mandlí se skvěle snoubí s lehkostí odpalovaného těsta. Tento oblíbený zákusek byl poprvé upečen před více než sto lety – v roce 1910 na počest cyklistického závodu Paříž – Brest – Paříž. Éclair znamená francouzsky „záblesk“ a jsme si jisti, že ve vás zmizí skutečně rychlostí blesku.
Při svých nákupech nezapomeňte ani na mimořádně oblíbenou Vánočku. I letos jsme ji upekli z poctivého máslového těsta s pořádnou dávkou rozinek sultánek a ozdobili křehkými plátky mandlí a křupavými krystalky cukru.